محل تبلیغات شما
زبان انگلیسی کنکور تجربی سال 98 دارای 25 تست بود که از تست شماره 76 شروع و به تست شماره 100 کنکور ختم می شد. در این مطلب به بررسی انواع تیپ های تستی موجود در سوالات زبان انگلیسی کنکور داخل کشور سال 98 می پردازم.
تست های زبان انگلیسی کنکور تجربی نظام جدید با سوالات گرامر آغاز شدند. تست های شماره 76، 77، 78 و 79 چهار تست گرامر را تشکیل می دادند. بنابراین در این کنکور، 16 درصد زبان انگلیسی به صورت مستقیم به تست های گرامر مرتبط بود. در تست های گرامر این کنکور فقط یک قالب تستی جدید به تست های گرامر اضافه شده و آن هم اینکه در گزینه ها از یک جمله کامل به جای تک کلمه ای یا دو کلمه ای ها استفاده کرده بودند.
تست شماره 77 کنکور تجربی همان تستی است که از جمله کامل در هر گزینه استفاده کرده که در عکس گیف زیر آن را مشاهده می کنید. این تیپ تستی می تواند برای تمام حروف و اسامی ربط در زبان انگلیسی تکرار شود و طراح کاملا دستش برای تکرار این تیپ تستی برای گرامر باز است.

استفاده از جمله در گزینه های تست گرامر که مربوط به حروف و اسامی ربط در زبان انگلیسی می باشد

نکته مهم دیگر تست های گرامر این است که کاربرد زمان افعال برای طراح زبان کنکور 98 تجربی بسیار مهم بوده است زیرا او از 4 تست در 2 تست به صورت مستقیم و غیر مستقیم از زمان افعال استفاده کرده است. موضوع بعدی گرامر در مورد بیان صفت ها و موضوع دیگر آن در مورد کاربرد Most و Should و Will و Who می باشد.
سطح سوالات گرامر کنکور تجربی نظام جدید در سال 98 را متوسط ارزیابی می کنم و از جمله تست های قابل حل است و با دانستن قواعد مربوطه می توانستید به راحتی از پس تست ها بر بیایید. دقت شود که موضوعات گرامری در کتاب های درسی موجود است ولی جملات آن از خارج کتاب درسی طراحی می شود بنابراین بایستی برای تسلط روی تست های گرامر از تست های متنوع در هر مبحث استفاده کنید.
همچنین در گرامرهای مشترک، می توانید از تست های نظام قدیم برای تقویت تسلط روی گرامر نظام جدید بهره بگیرید و هیچ مشکلی در استفاده از تست های گرامر نظام قدیم برای کنکور نظام جدید در مباحث مشترک نیست.
تست های شماره 80، 81، 82، 83، 84، 85، 86 و 87 مربوط به تست های لغت هستند؛ در نتیجه  34 درصد زبان انگلیسی به این بخش اختصاص داشته است. در این قسمت لغت های موجود در کتاب درسی مورد پرسش قرار می گیرند و دانش آموز با توجه به دامنه لغت هایش باید از گزینه های موجود یکی را انتخاب کند. چند نکته در مورد تست های لغت  به چشم می خورد که بیان می کنم:
1. در تست شماره 81 از کاربرد قیدها استفاده کرده بودند به این صورت که  4 قید در گزینه ها بود و بایستی بر اساس معنای قیدها و نوع خواسته صورت سوال یکی را انتخاب می کردید. بنابراین قیدهای موجود در کتاب درسی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.
2. در تست شماره 82 از افعال دو بخشی بهره گرفته اند به این صورت که 4 فعل دو بخشی را داده بودند که بر اساس معنای آن ها یکی را انتخاب کنید. در نتیجه یکی از فعالیت های تان بایستی  این باشد که بدانید با اضافه شده عبارت هایی مثل OF، OUT، UP و. چه تغییری در معنای فعل ایجاد می شود.
3. در تست شماره 84 از مکالمه استفاده کرده بود. به این صورت که فرد A و B در حال مکالمه هستند و حالا بایستی عبارت اختصاری مشخصی را در جمله قرار دهید. بنابراین تسلط روی عبارت های اختصاری موجود در دیالوگ ها نیز مهم است.
تست های شماره 88، 89، 90، 91 و 92 به کلوز تست مربوط می شد. به عبارت دیگر 20 درصد زبان انگلیسی به کلوز تست مربوط می شود. از این تست ها، 3 تست به گرامر و 2 تست به لغت مربوط بود و این نشان می دهد که علاوه بر 4 تست ابتدای زبان، در اینجا نیز 3 تست مرتبط با گرامر وجود دارد در نتیجه تسلط به گرامر به معنای تسلط روی 28 درصد زبان انگلیسی در کنکور تجربی نظام جدید سال 98 می باشد.
تست های 93، 94، 95، 96، 97، 98، 99 و 100 به دو درک مطلب یا passage ارتباط داشت. طبق روال سال های گذشته در این کنکور نیز از دو درک مطلب استفاده شده بود. نکته مهم اینکه درک مطلب به کار رفته در این کنکور با درک مطلب های به کار رفته برای دانش آموزان نظام قدیم کاملا مشترک بود و این نشان می دهد که طراح کنکور انتظار دارد تا یک دانش آموز نظام جدید روی لغات نظام قدیم نیز مسلط باشد.
روال طراحی تست در درک مطلب ها به مانند سال های گذشته است و هیچ تغییری نداشته است و تیپ بندی تست های این بخش نیز روال سال های گذشته خودش را طی کرده است. در مورد درس زبان انگلیسی چند سوال مهم مطرح است که بایستی به آن ها پاسخ بدهم:
1. آیا تسلط روی لغات نظام قدیم برای یک دانش آموز نظام جدید ضروری است؟ پاسخ مثبت است زیرا تسلط روی لغات نظام قدیم باعث می شود که دانش آموز بتواند به خوبی از پس سوالات زبان بربیاید. در ضمن دقت کنید که درصد بالایی از لغات زبان بین دو نظام آموزشی مشترک است و اصلا اینطوری نیست که کسی گمان کند قرار است با دو دامنه لغت متفاوت رو به رو شود.
طبق بررسی هایی که در مطلب مربوط به تحلیل خط به خط کتاب های نظام جدید داشته ام می توانم این جمله را یاداور شوم که حداقل 80 درصد لغات هر دو نظام آموزشی مشترک است.
2. آیا تست های لغت نظام قدیم برای نظام جدید قابل استفاده است؟ درست است که تست های لغت طراحی شده در کنکور 98 نظام قدیم با نظام جدید تفاوت داشت اما طبق پاسخی که برای سوال اول داشته ام حتما توصیه می کنم تست های لغت کنکورهای نظام قدیم را برای تقویت دامنه لغت خود بزنید.
3. آیا کلوزتست نظام قدیم برای نظام جدید کاربرد دارد؟ با وجوداینکه سوالات کلوز تست در دو نظام آموزشی در کنکور 98 متفاوت بود اما از آنجا که کلوزتست ها روی دامنه لغت و گرامر کار می کنند برای همین کار کردن روی کلوز تست های نظام قدیم باعث تقویت پایه زبانی یک دانش آموز نظام جدید می شود.
4. آیا تست های گرامر نظام قدیم برای نظام جدید کاربرد دارد؟ قطعا در مواردی که با هم مشترک هستند به طور کامل قابل استفاده است زیرا گرامر اصول و قواعد زبانی است و تغییر کردنی نیست در نتیجه در مباحث مشترک حتما حتما از تست های نظام قدیم کمک بگیرید.
5. آیا تست های ریدینگ نظام قدیم برای کنکور نظام جدید قابل استفاده است؟ تنها قسمتی که بین دو نظام آموزشی در کنکور 98 در درس زبان انگلیسی، مشترک طراحی شده بود همین تست های ریدینگ بود. به همین جهت، تمام درک مطلب های نظام قدیم را می توانید مورد استفاده قرار دهید تا مهارت مطلب خوانی و درک مطلبتان افزایش پیدا کند.

چکار کنیم به افرادی که در کنکور شرکت می کنند و رقیبای ما هستند فکر نکنیم؟

آیا کسی که از پایه نهم یا دهم برای کنکور شروع کند، خسته می شود؟

شیمی کنکور98: تحلیل و بررسی شیمی نظام جدید در کنکور تجربی

تست ,های ,نظام ,گرامر ,کنکور ,جدید ,تست های ,نظام جدید ,نظام قدیم ,زبان انگلیسی ,قدیم برای ,زبان انگلیسی کنکور ,جدید کاربرد دارد؟ ,انگلیسی کنکور تجربی ,نظام آموزشی مشترک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Raymond's blog علم کیمیا یوسفی جوان سرویس خبری کشتکار شهرستانی پایا الکترونیک ایران www.ketabbargh.ir nissanclub بنیاد خیریه مهر نور inunidic . "اتحادیه صنف محصولات فرهنگی کرمان" چِنُ وِن